به گزارش بیرونیت، وی همچنین در ادامه افزود: در سال ۲۰۲۲ تولید ناخالص داخلی چین ۵.۵ درصد بوده و تا سال ۲۰۲۶ به ۶.۳ درصد میرسد. مصرف مس با توجه به رشد اقتصادی کشورها و تولید خودرو پیشبینی میشود مصرف مس افزایش یابد.
سعدمحمدی در خصوص آینده صنعت مس در جهان گفت: آینده مس با اقتصاد جهان سبز شکل مناسبی خواهد گرفت چون به سمت تولید خودروهای الکتریکی و انرژیهای پاک خواهیم رفت. مصرف کاتد مس در ۱۵ سال آینده به بیش از ۱۰ میلیون تن افزایش خواهد یافت که دلیل اصلی آن توسعه تولید خودروهای برقی در دنیا است.
وی همچنین خاطرنشان کرد: برای توسعه میادین گازی و افزایش تولید گاز به ۱۰۰ میلیارد دلار سرمایهگذاری داریم اما میتوان با سرمایهگذاری در انرژی خورشیدی برویم.شرکتهای بزرگ مس دنیا برای تامین انرژی خود به سمت انرژیهای پاک رفتهاند و سهم خود را از آلایندگی جهانی کاهش دادهاند.
مدیر عامل شرکت ملی مس درباره اهمیت انرژیهای پاک در صنعت مس بیان کرد؛ اگر به سمت استفاده از انرژیهای پاک نرویم تا ده سال آینده در صادرات مس به مشکل بر خواهیم خورد چون صنعت مس ما آلاینده خواهد بود.
وی در ادامه افزود: فرصت طلایی برای ایران در چهار سال آینده برای توسعه صنعت مس وجود دارد چون عیار معادن مس در دنیا کاهش اما در ایران توانستهایم حدود ۴ میلیارد تن ذخایر جدید مس با عیار مناسب اکتشاف کنیم.
وی همچنین در خصوص سرمایهگذاری در این صنعت گفت: شیلی در حال سرمایهگذاری برای ۲۷ میلیارد دلار است، در پرو ۸.۵ میلیارد دلار سرمایهگذاری در حال انجام است و سرمایهگذاری در ایران حدود ۹ هزار میلیارد تومان بوده تا میزان تولید مس کاتد به ۶۰۰ هزار تن در سال برسد.ایران رتبه هفتم ذخایر مس در دنیا را دارد که عیار متوسط آن ۵۳ صدم درصد است که در حال برنامهریزی برای گرفتن رتبه ذخایر دنیا هستیم چرا که اکتشافات جدیدی صورت خواهد گرفت.
سعد محمدی در ادامه افزود: قیمت هر تن کاتد مس به ۱۱ هزار دلار خواهد رسیدتولید مس در ایران تا پایان امسال به ۲۸۰ هزار تن خواهد رسید و صادرات مس به حدود ۱.۵ میلیارد دلار میرسد.
وی در پایان خاطرنشان کرد: امسال در بخش فروش و سود صنعت مس وضعیت بینظیری دارد.در ۵ سال آینده به یکی از ۵ شرکت بزرگ مس در دنیا تبدیل خواهیم شد و میزان فروش شرکت به حدود ۳ میلیارد دلار خواهد رسید.
مطالب مرتبط
نظرات کاربران برای این مطلب فعال نیست