به گزارش بیرونیت به نقل از ایرنا، محمد علی صلواتی افزود: اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده ای استان اصفهان معادن را به استقرار شرکت های حمل و نقل بار در محل خروجی معادن ملزم کرده است.
وی ادامه داد: با توجه به اینکه دفاتر شرکت های حمل و نقل در گذشته فاصله زیادی از معادن داشتند، تهیه بارنامه، طی مسافت و هزینه های جانبی را برای رانندگان و خرابی راهها را بدنبال داشت که این اقدام موجب ساماندهی و تسهیل حمل بار معادن می شود.
معاون حمل و نقل جادهای اداره کل راهداری و حمل و نقل جادهای استان اصفهان اظهار داشت: ساماندهی حمل محصولات معدنی و مصالح ساختمانی از طریق اخذ بارنامه جاده ای یکی از مهمترین برنامه های این سازمان است.
وی اضافه کرد: بر اساس قانون بودجه ۱۴۰۲ کل کشور، معادن مکلفند برای جلوگیری از خسارت به راهها بر اثر اضافه تناژ، خروجی معادن و باری که از این معادن خارج می شود را در راهها تحت صحابت بارنامه حمل کنند.
صلواتی گفت: این امر موجب کاهش تخریب جاده ها و راهها در کشور می شود و رانندگان بطور قانونمند می توانند کالاها را در سطح کشور حمل کنند.
وی بیان کرد: ضرورت اخذ کارت هوشمند رانندگان و ناوگانهایی که بارهای معادن را حمل می کنند از طریق وزارت صنعت معدن و تجارت به کلیه معادن ابلاغ شده است.
معاون حمل و نقل جادهای اداره کل راهداری و حمل و نقل جادهای استان اصفهان با بیان اینکه از ابتدای سالجاری تا کنون اقدامات خوبی در معادن شهرستان مبارکه انجام شده ابراز امیدواری کرد که با مجموعه این اقدامات، حمل بارهای معدنی از طریق بارنامه بصورت جدی تر در سطح کشور انجام شود.
وی اظهار داشت: آمار هفت ماهه استان حدود ۷۷ درصد افزایش حمل نسبت به مدت مشابه سال گذشته را نشان می دهد و بیش از ۷۷ میلیون تن بارهای معدنی و مصالح ساختمانی با بارنامه جابجا شده که نشان دهنده عملکرد مثبت استان در این زمینه است.
صلواتی تصریح کرد: بر اساس برنامه ریزیها در آینده باید جابجایی کلیه محصولات معدنی در جاده ها با رعایت تناژ مجاز و ضوابط حمل و نقل و اخذ بارنامه انجام شود.
مطالب مرتبط
نظرات کاربران برای این مطلب فعال نیست