به گزارش بیرونیت به نقل از روابطعمومی سازمان زمینشناسی و اکتشافاتمعدنی کشور، دکتر علیرضا شهیدی گفت: انجمن بینالمللی زمینشناسی (IUGS) بزرگترین و فراگیرترین ساختار فرادولتی همکاریهای جهانی متشکل از سازمانهای زمینشناسی کشورهای عضو سازمان ملل متحد است که با هدف توسعه و نهادینهسازی دانش، آموزش و انتقال فناوری و هدایت پروژههای دانش محور توسعهای در میان کشورهای عضو فعالیت میکند.
وی تصریح کرد: سازمان زمینشناسی و اکتشافاتمعدنی ایران با حضور ریاست، معاون زمینشناسی و جمعی از کارشناسان ارشد این سازمان و به عنوان عضو این اتحادیه، در ۳۷ امین کنگره بین المللی علوم زمین بوسان حضور فعالی داشت.
شایان ذکر است: با توجه به حضور سازمانهای زمینشناسی کشورهای عضو، جلسات متعددی با روسای این سازمانها و کمیسیونهای این اتحادیه توسط سازمان زمینشناسی و اکتشافاتمعدنی کشور در حاشیه این کنگره برگزار شد که اهم دستاوردهای آن به شرح ذیل است:
- برگزاری نشست کمیسیون بینالمللی تهیه نقشههای زمینشناسی دنیا (CGMW) و اعطای مجدد معاونت خاورمیانهای این کمیسیون به جناب آقای دکتر سید جعفر عمرانی معاون زمینشناسی سازمان زمینشناسی و اکتشافاتمعدنی ایران
- برگزاری نشست رایگیری کاندیداتوری پنجمین نشست شورای اجرایی IUGS و انتخاب خانم دکتر فرنوش فرجندی معاون مدیرکل اکتشافاتناحیهای سازمان زمینشناسی و اکتشافاتمعدنی ایران به عنوان نفر اول عضو شورای اجرایی IUGSبرای دوره چهارساله ۲۰۲۴-۲۰۲۸
- برگزاری نشست با سازمان زمینشناسی چین (CGS) و امضای یادداشت تفاهم همکاری مشترک زمینشناسی میان روسای سازمانهای زمینشناسی دو کشور.
- برگزاری نشست با آکادمی علوم چین و مذاکره به منظور توسعه همکاریهای مشترک زمینشناسی.
- انتخاب "گنبدهای نمکی و نمکشارهای کمربند چینخورده و راندگی زاگرس ایران" در فهرست ۱۰۰ اثر برتر دوم میراث زمینشناختی اتحادیه بینالمللی علومزمین IUGS.
- اعطای گواهینامه عضویت سازمان زمینشناسی و اکتشافاتمعدنی ایران در بزرگترین برنامه علمی اتحادیه بینالمللی علوم زمین (IUGS) به نام انجمن بینالمللی زمین دیجیتال در عصر ژرفا DDE (Deep-time Digital Earth).
- برگزاری نشست با جناب آقای سعید کوزهچی سفیر محترم سفارت جمهوری اسلامی ایران در سئول.
- حضور فعال کارشناسان سازمان زمینشناسی و اکتشافاتمعدنی ایران در کنگره بینالمللی علوم زمین بوسان-کره با ارائه مقاله به صورت سخنرانی و پوستر.
مطالب مرتبط
نظرات کاربران برای این مطلب فعال نیست