سه شنبه 16 ارديبهشت 1404 شمسی /5/6/2025 9:56:12 PM
معاون وزیر صمت خبر داد:

معاون وزیر صمت و رئیس این سازمان ضمن تاکید به تعهد سازمان متبوع خود به ارتقای کیفیت خدمات آزمایشگاهی گفت: موفقیت سال گذشته مرکز پژوهش‌های کاربردی این سازمان واقع در استان البرز در کسب گواهینامه بین‌المللی ISO/IEC ۱۷۰۲۵، اکنون آزمایشگاه‌های مرکزی این سازمان در تهران نیز موفق به اخذ این استاندارد معتبر شده‌اند.
جهش کیفی جدید در آزمایشگاه‌های سازمان زمین‌شناسی و اکتشافات‌معدنی کشور با دریافت گواهینامه ISO ۱۷۰۲۵

به گزارش بیرونیت به نقل از روابط‌عمومی سازمان زمین‌شناسی و اکتشافات‌معدنی کشور، دکتر داریوش اسماعیلی گفت: این دستاورد مهم که پس از ارزیابی‌های دقیق و انطباق با استانداردهای جهانی حاصل شده، نشان‌دهنده رویکرد یکپارچه سازمان زمین‌شناسی و اکتشافات‌معدنی کشور در ارائه نتایج دقیق، قابل اعتماد و همسو با معیارهای بین‌المللی در تمامی مراکز آزمایشگاهی خود است.

وی با بیان این‌که گواهینامه ISO ۱۷۰۲۵، استاندارد بین‌المللی برای احراز صلاحیت آزمایشگاه‌های آزمون و کالیبراسیون محسوب می‌شود، تصریح کرد: دریافت این گواهینامه توسط آزمایشگاه‌های مرکزی سازمان زمین‌شناسی و اکتشافات‌معدنی کشور در تهران و پس از موفقیت مشابه مرکز پژوهش‌های کاربردی در استان البرز، تضمین‌کننده آن است که این مراکز با بهره‌گیری از سیستم مدیریت کیفیت کارآمد، پرسنل متخصص و تجهیزات پیشرفته، قادر به ارائه خدمات آزمایشگاهی با بالاترین سطح کیفی هستند.

معاون وزیر صمت، توسعه اعتبار بین‌المللی سازمان زمین‌شناسی و اکتشافات‌معدنی کشور را به عنوان دستاورد آزمایشگاه در سطح ملی گفت: با پیوستن آزمایشگاه‌های مرکزی تهران به جمع دارندگان ISO ۱۷۰۲۵، دامنه اعتبار بین‌المللی نتایج آزمایشگاهی این سازمان در سطح کشور گسترش یافته و زمینه برای همکاری‌های علمی و تبادل داده‌ها تسهیل می‌شود.

وی خاطرنشان کرد: تقویت اطمینان در تصمیم‌گیری‌های ملی، تحکیم جایگاه مرجعیت آزمایشگاهی در سطح ملی و افزایش سطح اعتماد ذینفعان را از دیگر دستاوردهای این طرح در سطح ملی عنوان کرد.

رئیس سازمان زمین‌شناسی و اکتشافات‌معدنی کشور، این موفقیت پی‌درپی در کسب استاندارد ISO ۱۷۰۲۵ در مراکز مختلف سازمان زمین‌شناسی و اکتشافات‌معدنی کشور، بیانگر تعهد راسخ این سازمان به ارائه خدمات با کیفیت و مطابق با استانداردهای جهانی است و نویدبخش ارتقای هرچه بیشتر سطح کیفی فعالیت‌های زمین‌شناسی و اکتشافی در ایران خواهد بود.



مطالب مرتبط



نظر تایید شده:0

نظر تایید نشده:0

نظر در صف:0

نظرات کاربران

نظرات کاربران برای این مطلب فعال نیست

آخرین عناوین