به گزارش بیرونیت، از روابط عمومی گروه MMTE، در این نشست، دکتر حمید زادبوم، مدیرعامل سازمان منطقه ویژه اقتصادی پارسیان با استقبال از طرح های پیشنهادی از سوی گروه MMTE در راستای حضور فناورانه و سرمایه گذاری در توسعه صنایع نیروگاهی، معدنی و فولاد اعلام کرد که منطقه پارسیان به جهت برخورداری از موقعیت جغرافیایی منحصر به فرد از حیث دسترسی به منابع انرژی و بازارهای صادراتی، یکی از نقاط کانونی شکل گیری و تکامل جریان سرمایه در حوزه صنعت قلمداد می شود.
دکتر زادبوم، زمینه سازی و انعقاد قراردادهای تامین گاز به میزان ۳۰ میلیون متر مکعب جهت مصارف شرکت های سرمایه گذار را از جمله دیگر مزیت های منطقه پارسیان برشمرد و گفت: به زودی با تحقق اهداف کمی تامین آب و برق و اقدامات انجام شده در جهت افزایش ظرفیت واحدهای یوتیلیتی مورد نیاز و همچنین رایزنی های انجام شده در احداث خط راه آهن به عنوان زیرساخت های توسعه منطقه، زمینه برای جهش های ویژه در پیشبرد فعالیت های صنعتی در منطقه پارسیان به طور کامل فراهم خواهد شد.
وی به شمار محورهای مورد علاقه کسب و کار های گروه MMTE اشاره کرد و گفت: منطقه ویژه پارسیان پس از مطالعه و ارزیابی فنی طرح های این گروه و انطباق آن با رویکردهای منطقه، آمادگی خود را برای تجهیز زیرساخت های مورد نیاز برای توسعه همکاری های دوجانبه در فضای حمایت از صنعت در این حوزه ساحلی اعلام می دارد.
در این نشست، مهندس مهرداد ناجی مدیرعامل گروه MMTE چارچوب اصلی اهداف سرمایه گذاری و مشارکت این شرکت را در طرح های صنایع معدنی و تولید انرژی تشریح نمود.
وی گفت: این مجموعه با تجمیع توان فنی و مهندسی شرکتهای تابعه خود در ابعاد مختلف به طرح های جامعی دست یافته که تحقق اهداف اقتصادی آن در پیوندی عمیق با زیرساخت های میزبانی منطقه ویژه پارسیان قرار دارد.
مهندس ناجی، تاسیس شرکت فدک حدید پارسیان برای احداث یک واحد مگامدول در این منطقه را نمونه ای از پیگیری راهبرد حضور در زنجیره کامل صنعت فولاد ذکر کرد و گفت: MMTE بنا دارد سبد محصولات خود را در ابعاد وسیع تری از تجارب کنونی خود متنوع سازد .
در این نشست دوجانبه، دکتر شاهرخی، رییس هیات مدیره گروه MMTE نیز با تبیین مهمترین مزیت های منطقه ویژه به خصوص انطباق و همسویی آن با رویکردهای برنامه چشم انداز توسعه طرح های صنعتی MMTE، ورود به سه محور توسعه صنایع نیروگاهی، آلومینا و فولاد را از جمله اولویت های این گروه برشمرد و افزود: MMTE در طراحی ساختار سرمایه گذاری خود رایزنی های متعددی با شماری از شرکای خوشنام و فعال اقتصادی به عمل آورده که منطقه ویژه پارسیان می تواند محل تبلور همکاری های چند جانبه سرمایه گذاری برای رشد تولید و صادرات باشد.
وی با اشاره به ثبت توافقات دوجانبه جدید میان MMTE و گروه سرمایه گذاری خوارزمی اعلام کرد: با طراحی چارچوب هماهنگی های پایه با منطقه ویژه پارسیان، به زودی مشارکت این دو بنگاه فعال اقتصادی با محوربت احداث واحدهای نیروگاهی در این منطقه آغاز خواهد شد.
دکتر شاهرخی گفت: با توجه به حضور ایمیدرو در منطقه ویژه پارسیان و اهتمام به انجام به دور جدیدی از توسعه صنعت به ویژه در حوزه آلومینا، MMTE نیز سازماندهی آگاهانه ای برای هم افزایی در برنامه کلان ایمیدرو در این حوزه طراحی نموده و آمادگی دارد تا با محوریت این سازمان پس از هماهنگی و اخذ مجوزهای لازم ، به توسعه و مشارکت در سبد پروژه های این منطقه اهتمام ورزد.
وی گفت که اخذ مجوز احداث یک واحد مگامدول آهن اسفنجی در پارسیان طی سالهای گذشته که با تاسیس شرکت فدک حدید پارسیان همراه بوده است، اکنون به مرحله آماده سازی و تامین پیش نیازهای فنی، عملیاتی و مالی رسیده است که طبعا با بسط زیرساخت های مورد نیاز، این طرح نیز به زودی در مدار اجرا قرار می گیرد.
در این نشست مقرر شد با ارائه طرح اجرایی نهایی MMTE در بخش های مختلف، سازوکارهای لازم برای انعقاد توافقات رسمی در راستای آغاز به کار MMTE و شرکا فراهم شود.
در این نشست همچنین توافقات اولیه پیرامون استقرار شرکت اریا حدید از شرکتهای تابعه گروه MMTE در راستای آغاز به ماموریت شرکت فدک حدید پارسیان و نیز هدایت و بکارگیری ظرفیت های گسترده این شرکت در مناقصات احداث زیربناهای توسعه موضوع ماموریت منطقه ویژه پارسیان صورت پذیرفت.
مطالب مرتبط
نظرات کاربران برای این مطلب فعال نیست